<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41739" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Котки спасиха стопаните си минути преди свлачище да срути къщата им

24 Октомври 2019
0 1380

Двойка от Италия оцеля по чудо след като свлачище събори къщата им. Двамата обаче успели да се спасят, благодарение на котките им, които ги събудили мунити преди инцидента, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Сабрина Пелегрини и Клаудио Пиана си легнали в нощта, в която интензивните дъждове в Северна Италия предизвикаха свлачища и наводнения в много райони.

 

 

""

 

 

 „Съпругата ми стана, защото Симба и Мосе, нашите котки, вдигаха много шум и ни събудиха“, разказва Клаудио Пиана. Жената видяла, че котките играят с парче мазилка, което току що било паднало от тавана. Тогава видяла големи пукнатини в стените. Без да усетят, активизиралото се свлачище било подкопала основите на къщата.

 

 

""

 

 

Двойката веднага се втурна към колата, но там се озовала в капан, заобиколени от море от кал. В крайна сметка мъжът и жената били спасени от пожарникарите.

 

 

 

""

 

 

„Брат ми се обади и каза, че къщата се е срутила “, спомня си г-н Пиана. Двуетажният дом в Кампо Лигуре се превърнал в купчина руини. "Сега нямаме нищо. Пожарникарите казаха, че никога няма да  можем да се върнем отново в къщата, защото е твъде опасно", каза още Калудио Пиана. Той и жена му са щастливи, че те, заедно с котките Симба и Моузе, са оцеляли.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции