<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40871" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кремена Халваджиян свири на виолончело за "Пътят на честта" за пръв път след смъртта на баща си

23 Септември 2019
0 2215

Зад написването и изпълнението на завладяващата музикална тема на най-новия сериал в ефира на Нова тв – "Пътят на честта", стои една невероятна лична и професионална история.

 

Красивата музика е дело на световно признатия български композитор и музикант Виктор Стоянов, а основната солова партия е изсвирена на виолончело от Кремена Халваджиян. Тя е завършила музикално образование с този инструмент.

 

Преди 25 години си отива бащата на Кремена – известният диригент на Софийската опера Людмил Дешев. Тогава тя прибира виолончелото си и се зарича никога повече да не свири.

 

Всичко се преобръща в мига, в който за първи път чува музиката за сериала.

 

Виктор Стоянов и съпругът на Кремена и продуцент на сериала – Магърдич Халваджиян, ѝ предлагат тя да изсвири основната солова партия. В началото тя отказва, но след дълги убеждения от страна на двамата накрая се съгласява да се впусне в това предизвикателство.

 

СИЛВИЯ ПЕТКОВА ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В НОВИЯ СЕРИАЛ „ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА“ (ВИДЕО)

 

"Кремена е невероятен музикант и това си личи. В началото беше много притеснена дали ще се справи след такава дълга пауза. Но всичко се получи чудесно, звучи прекрасно!", споделя Виктор.

 

БЯГСТВО, ОТМЪЩЕНИЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В „ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА“: ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ЧЕТВЪРТЪК ПО NOVA

 

"Пътят на честта" продължава и тази седмица от понеделник до четвъртък в 22 часа! Зрителите ще станат свидетели на първото преплитане между двете сюжетни линии в сериала. В следващите серии на малкия екран феновете на "Пътят на честта" ще бъдат въвлечени както в тъмни неща като поръчка на убийство, опит за отвличане, така и в първите трепети на любовта между двама тийнейджъри.             

 

 

 

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции