<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29188" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Криминално проявен уби българка и двете и деца в Канада

16 Март 2018
0 983

Българка и две от децата й са били убити в Канада.Престъплението е извършено в сряда в дома им в град Аякс в провинция Онтарио, на около час път от Торонто.

 

Най-голямата дъщеря е оцеляла, защото по време на престъплението е била на шофьорски курс, придружавана от баща си. 39-годишната Красимира Пейчиновски и 15-годишният ѝ син Рой са намерени мъртви от полицията, а 13- годишната ѝ дъщеря Веналия е откарана в болница, където по-късно е починала. Основен заподозрян за тройното убийство е 29- годишният Кори Фен.

 

Според полицията той вероятно е имал романтична връзка с Красимира, но не живеел с нея. Мъжът избягал с черен автомобил от местопрестъплението, след като бил забелязан от разтревожена колежка на убитата. Тя се обадила в полицията, защото непознат мъж ѝ попречил да посети дома на Красимира. Превозното средство е намерено изоставено.

 

По-късно Фен е задържан от полицията. Той има и други криминални провинения, включително условна присъда от 2009 г. за нападение над полицай.

 

""

 

"Това трябва да се е случило под въздействието на наркотици. Тя се е опитвала да се раздели с този човек, защото връзката им не е вървяла", каза Нова телевизия Ваня Димова, която е дългогодишна приятелка на жертвата. Красимира живеела заедно с децата си, отделно от съпругата си, който е македонец. Синът й Рой бил обещаващ вратар на местния хокеен отбор "Флайърс", пише mediapool.bg. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции