<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36151" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Искате евтин ...

Кубрат за целувката: Тя искаше повече

27 Март 2019
0 27839

Кубрат Пулев се завърна на родна земя след победата си над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

 

Кобрата коментира пред чакащите го репортери мача, бъдещите си планове и най-обсъжданата тема, тази с целувката на журналистката Джени Суши.

 

Постъпката на Кубрат обиколи всички световни медии, а мнозина го обвиниха в сексуално посегателство.

 

"Много от световните медии избързаха. Как може така. Какви са тези, че да съдят. Да ме извиняват, но не могат да ме съдят те. Писаха ми от CNN, както и от много други известни световни медии и сайтове.

 

Може би много жени са искали да ме целуват, но не съм им давал да припарят до мен. Аз не съм някакъв дискотечен тип. Андреа в началото малко се изнерви и ме попита защо съм го направил. Аз я целунах на шега, момичето го прие на шега, но после й дали друг акъл, хората си гонят някакви користни цели, но няма да стане така", заяви боксьорът.

 

"Целувката не бе лоша, тя също бе част от доброто представяне. Така се случи, не беше планирана изобщо. Беше някакъв импулсивен момент. Няма как да повлияе на кариерата ми, целувката е много хубаво нещо. За да го направя, значи съм преценил, че човекът отсреща не просто желае целувка, но много повече. Направил съм го като приятелско. Особено след победа, човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегаджия. Така се получи”, обясни той.

 

"Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми каза, че като победя ще празнуваме, ще направим парти. Аз ѝ отговорих, нека първо победя, а тя каза, че е сигурна в успеха ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, даже стана по-близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един вид не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти акъл. Може би хората, за които работи са ѝ казали, за да направят известен сайта си.  Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се активизират”, продължи Пулев.

 

"Не съм говорил с Дженифър Равало. Намерихме ѝ телефона от мой познат, който си имаше близко отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа и на вас тук. Има видеа, на които се вижда, че тя си стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам какви други неща правиха в тоалетните.  Може би са ѝ дали лоши акъли, видя ми се добро момиче. Може би са ѝ казали, айде сега тук ще изкараш няколко милиона, давай да станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се завъртат наобратно като бумеранг и за нея си е лошо. За какво да се извинявам? Тя беше толкова щастлива, че я целунах", разказва още боксьорът.

 

"Има сигурно много жени, поне аз познавам много жени, които биха се изкефили яко да ги целуна, а тя не остана благодарна на една целувка, а искаше да стане известна или нещо от сорта. Няма лошо, но така не става като по филмите", каза още Пулев.

 

Той разкри, че в щаба му и екипа на промотъра му "Топранк" са били притеснени от случката и голямото медийно внимание, което тя предизвика в САЩ,.

 

"Всички се изплашиха от това, включително и адвокатът, който е един от най-добрите. Той е бил на Тайсън (Майк Тайсън) и познава бокса много отблизо. Те почнаха да се стряскат, но им казах, че колкото и да е различно в САЩ и както и да го изкарва. Ако един интелигентен човек види видеото, той ще му стане ясно всичко. Тя се изкефи, усмихна се, даже благодари, че я целунах", допълва Пулев.

 

Той е убеден, че ако се стигне до съд, Равало ще се изложи. "Ще бъде по-лошо за нея. Не им прави чест и на световните медии да ме съдят. Да ме извиняват, но не могат да ме съдят те", смята боксьорът..

 

Източници: Dir.bg, Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции