<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39451" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кубрат Пулев иска незабавен мач срещу шампиона Анди Руис

27 Юли 2019
0 2316

Кубрат Пулев иска незабавен мач с Анди Руис.

 

СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН AНТЪНИ ДЖОШУА БЕ ПОВАЛЕН ОТ АНДИ РУИС (ВИДЕО)

 

Eкипът на боксьора ни дори е атакувал Международната боксова федерация (IBF) с петиция, с която иска да спре реванша на шампиона с претендента Антъни Джошуа. Там се настоява Руис да се бие за защита на титлата заедно с българина, пише Dir.bg

 

КАК МАЗНИНИТЕ ПОМОГНАХА НА АНДИ РУИС-МЛАДШИ ДА ПОБЕДИ АНТЪНИ ДЖОШУА (ВИДЕО)

 

Кобрата е в правото си на незабавен мач, като е спечелил два елиминационни боя на IBF – на 27 октомври 2018 г. срещу №3 в ранглистата Хюи Фюри и на 7 май 2016 г. срещу Дерек Чисора, се посочва още в петицията.

 

Ето какво обяви и промоутърът Боб Аръм, който ръководи агенцията Top Rank, грижеща се за интересите на българската звезда в бокса.

 

"Чакахме достатъчно. Времето дойде! Анди Руис е задължен да се бие с претендента на IBF, който се казва Кубрат Пулев!"

 

По думите на Ивайло Гоцев от агенцията Epic Sports, която също притежава правата на Пулев, "Еди Хърн си управлява нещата в тежката категория, все едно му е частно предприятие. IBF е организацията, която не прави прецеденти със своите правила. И според правило 5.А.1, клаузата на Руис за реванш срещу Джошуа няма влияние върху задължението му да защити титлата си срещу претендента на IBF. Заради това IBF трябва да спази правилника си."

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции