<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37942" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прекратиха д...

Кубрат Пулев и Анди Руис-младши ще се бият през ноември във Вегас? (видео)

05 Юни 2019
0 13191

Възможен е мач между Кобрата и новия световен шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис-младши през ноември в Лас Вегас. Това обяви самият Кубрат Пулев от САЩ, цитиран от Sportal.bg

 

СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН AНТЪНИ ДЖОШУА БЕ ПОВАЛЕН ОТ АНДИ РУИС (ВИДЕО)

 

Пулев разкри, че вече са стартирани преговори за такъв сблъсък. 

 

"Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, защото ще загуби отново. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе наистина безпомощен. Има една много хубава българска поговорка – не си прави сметки без кръчмар. Говореха за следващи срещи, включително водиха преговори и с нас за мач през ноември на "Уембли". Не го брояха за жив, държаха се надменно, но Господ гледа и бе на друго мнение. Ние вече започнахме преговори с Руис. Не виждам причина двубоят да не се проведе през ноември. Говорим за Лас Вегас", сподели Кубрат, който е официален претендент на IBF.

 

КАК МАЗНИНИТЕ ПОМОГНАХА НА АНДИ РУИС-МЛАДШИ ДА ПОБЕДИ АНТЪНИ ДЖОШУА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Ако все пак от щаба на Анди Руис се съгласят за реванш с Джошуа, то Кобрата ще излезе срещу следващия в ранглистата на федерацията – Агит Кабайел.

 

КУБРАТ ПУЛЕВ НОКАУТИРА ГРАМАДНИЯ ДИНУ (ВИДЕО)

 

"Тайсън Фюри? Не, няма как да боксирам с него за тази титла, защото той е доста по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно. Ако Руис все пак се реши на ход за рeванш с Джошуа, ще боксирам със следващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко търпение и всичко ще си дойде на мястото", добави Пулев.

 

 

Източник: Sportal.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции