<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25862" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мария и Румен...

Кубрат Пулев и Кевин Джонсън очи в очи малко преди мача (ВИДЕО)

25 Април 2017
0 22286

Носителят на интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория Кубрат Пулев демонстрира самочувстнвие преди мача си с американеца Кевин Джонсън на 28 април в зала "Арена Армеец" в София.

 

"Смятам, че съм добре подготвен, защото направих добри спаринги. Вярвам в своите възможности и собствените си сили. Съперникът ми също е подготвен добре, има характер и е изиграл повече мачове от мен в професионалния бокс. Не е лесно да се пречупи такъв противник, но в петък аз ще покажа как ще го направя. Кевин Джонсън е боксьор, който ще опита всичко, но няма да успее", заяви Кобрата на официалната пресконференция преди двубоя.

 

Съперникът на Кубрат Пулев Кевин Джонсън обеща, че ще се постарае да "развали" празника на българските фенове на бокса и да победи Кобрата в галавечерта на 28 април в "Арена Армеец". Джонсън дори обяви, че не е Самюел Питър и приема несериозно шанса си да получи нов мач за световната титла. Американецът засвидетелства уважение към кариерата на Пулев и всичко, което той е постигнал, но подчерта, че е в София, за да постигне победа и само победа. Джонсън изрази и признателността си към треньора на Кобрата Ули Вегнер и си припомни как германският специалист му е помагал в миналото, докато е бил в Берлин.

 

Победителят от мача Джонсън – Кобрата ще се съревновава с победителя от сблъсъка на 29 април между Антъни Джошуа и Владимир Кличко за световната титла на Международната боксова федерация.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции