<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21786" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кубрат Пулев ще има боксов мач в София

08 Май 2016
0 12433

Кубрат Пулев ще има боксов мач в София и това ще бъде факт до една година. Обещанието идва директно от мениджърската агенция на българина – "Зауерланд" след успеха над Дерек Чисора, съобщава bTV

 

Срещата ще се състои в "Арена Армеец", като за момента не е ясно какъв ще бъде залогът в нея. Пулев, треньорът му Ули Вегнер, както и промоутърът Кале Зауерланд ще трябва да решат бъдещите планове на новия европейски шампион в тежка категория. Не е ясно дали оттук нататък той ще тръгне да защитава титлата си или ще я оваканти с цел да се съсредоточи към атаката на световния връх в някоя от професионалните организации.

 

"Има време за всичко, време за тренировки и време за размисъл", коментира в типичния си стил Ули Вегнер.

 

"Това категорично бе най-добрият бой в кариерата на Кубрат Пулев, който аз съм гледал, откакто той е при професионалистите. Впечатлен съм от дисциплината му, от израстването в защита, от поведението на ринга и от тактическата му мъдрост. Ние знаехме, че той ще се завърне още по-силен и пораснал след загубата от Владимир Кличко и ето, че година и половина работа в залата след онзи лош момент за Кубрат и за нас срещу Кличко, резултатите са налице", коментира пък Кале Зауерланд.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции