<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38032" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кучетата-убийци от Владо Тричков вероятно са нападнали от глад, смятат съседи

08 Юни 2019
0 6016

Агресивните кучета, които убиха 39-годишен мъж в село Владо Тричков край София, са били оставени без грижи и най-вероятно са нападнали от глад. Това коментира Гинка Петрова, която живее в съседство, цитирана от Dir.bg.

 

 

 

ПЕТ ДОМАШНИ КУЧЕТА ОТ ПОРОДА КАНЕ КОРСО УБИХА МЪЖ КРАЙ СОФИЯ

 

 

Жертвата – Димитър е бил нападан и друг път от същите кучета и затова е избягвал да минава по пътя край вилата, в която са отглеждани. Минавал е по горска пътека, но те са го пресрещнали вчера и там, разказват съседи.

 

 

""

 

 

"Стопанинът на кучетата идваше да ги храни през два – три дни, те лаеха денонощно, предполагам, защото са гладни. Вероятно това е и причината да нападнат човек",каза още Гинка Петрова.

 

 

СИГНАЛИ ЗА КУЧЕТАТА, КОИТО УБИХА МЪЖ КРАЙ СОФИЯ, СА ПОДАВАНИ ОЩЕ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ

 

 

Друг съсед Семо Георгиев припомня и за жалбите, които са подавани до полицията и общината, за да се сигнализира за опасните кучета. Мъжът посочва, че хората са се страхували и от зарази, и от това че кучетата са излизали без наморник. "Първо донесе три кучета, после започнаха да се размножават", посочи още Семо Георгиев.

 

 

""

 

 

Кучетата са от породата Кане Корсо и са били агресивни и преди, разказват хората от селото. Мъжът бе нападнат вчера около 9 ч. сутринта. На страшната гледка се натъква жена, която отишла да събира шишарки в гората. Веднага след инцидента е арестуван и стопанинът на кучетата Йордан Карагьозов.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции