<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20279" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сърна се срещ...

Кучешкият приют на ужасите

05 Януари 2016
0 77128

Скъпи приятели, получихме потресаващи снимки от кучешкия приют в село Каменар, Варна. Приютът бил посетен ненадейно от доброволци, които попаднали на ужасяваща картина. 

 

Ето какво пише в социалната мрежа една от доброволките:

 

"Заради влошената обстановка и навалелия сняг, днес трима доброволци посетихме приюта. Какво открихме ли? Без коментар… Сняг в клетките, озверели от глад животни… и два трупа. Предупреждавам, че снимките не са за хора със слаби нерви.

 

Едно невероятно момиче – Сара – намери смъртта си в студа. Както и момченце – питбул, цялото в белези с кафява кожен нашийник, което сигурно до скоро се е биело, за да осигурява пари на стопаните си, които са допуснали той да си отиде сам и ненужен в приюта. 

 

Е, това е! Честита нова година!!! От персонала на приюта нямаше и следа, защото пътищата не били почистени и не могли да стигнат до там… Интересно как ние стигнахме?!

 

Животните бяха озверели от глад, явно не са виждали жив човек, още по-малко храна по време на почивните дни. А ако ние не бяхме отишли днес, кой щеше да ги нахрани? Кой щеше да махне безжизнените телца… или са умишлено оставени за храна на другите кучета в клетките?! Много въпроси имаме да зададем, но нямаме сили да коментираме…"

 

Gospodari.com ще проследи развитието на този случай и ще потърси отговорност за приюта на ужасите в Каменар, който със сигурност има бюджет и там има служители на заплата.

 

ХАОС СЪС ЗООПОЛИЦИЯТА, ИМА ЛИ Я ИЗОБЩО?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции