<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34373" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лудият репортер Даниел Петканов напуска Нова телевизия

17 Януари 2019
1 12050

Едно от най-емблематичните лица на екрана – Даниел Петканов, станал известен и като Лудия репортер, напуска Нова телевизия.

 

 

Ето какво написа той в личния си профил във Фейсбук:

 

 

"8 години и 8 месеца – точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих искал да си спомням", започва своето прощално писмо Петканов.

 

 

В поста си Даниел отделя специално внимание на Милен Цветков, чието предаване направи репортера известен, като дори го сравнява със съдбата и късмета, които са му помогнали да се задържи в телевизията.

 

Той благодари на всички, колеги и допълва: "Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Познанството с много различни хора, вследствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, сега чакам дете…. всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия".

 

Петканов пожелава успех и завършва поста си с думите: "Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете!"

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции