<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лютви Местан изразява съболезнования на близките на загиналото бебе във Фейсбук

15 Април 2019
0 10888

В профила на Лютви Местан във фейсбук се появи съболезнователно съобщение към близките на загиналото при вчерашната катастрофа 6 месечно бебе.

 

""

 

За кратко време публикацията събра множество коментари, повечето от които на турски език. Някои го подкрепят с думите, че на всеки може да се случи, но други казват, че е твърде късно.

 

Още вчера Местан каза, че е спрял на знак "Стоп" преди да излезе на главния път и колата му да се сблъска с тази на семейството от Кърджали. По думите му обаче единственият начин това да не се случи било той да не е бил там.

 

6-МЕСЕЧНО БЕБЕ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА С АВТОМОБИЛА НА ЛЮТВИ МЕСТАН (СНИМКИ)

 

В момента Местан е в ареста в Кърджали, а полицейската му мярка "задържане под стража" изтича в късния следобед. Срещу него все още няма повдигнато обвинение, а дали прокуратурата ще поиска задържане за 72 часа ще стане ясно по-късно днес. Той е задържан в Районното управление в Кърджали, въпреки че катастрофата става на територията на община Момчилград, защото в ареста на местното полицейското управление нямало свободни места. Според МВР това не е прецедент, съобщи bTV.

 

КОЛАТА НА СЕМЕЙСТВОТО ПРИ КАТАСТРОФАТА С МЕСТАН СЕ Е ДВИЖЕЛА С НАД 100 КМ/Ч, СПОРЕД ОЧЕВИДЕЦ

 

По случая е образувано досъдебно производство за катастрофа с причиняване на смърт по непредпазливост, за което законът предвижда до 6 години затвор. Ако Лютви Местан се кандидатира за евродепутат, ще получи имунитет и това ще спре разследването.

 

Източник: Dir.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции