<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мишки се разх...

Лятното разписание на автобусите в София предизвиква блъсканици, хората недоволстват (видео)

29 Юни 2017
0 16084

Скъпи приятели, новото ръководство на Център за градска мобилност уверено продължава политиката на наказване на онези софиянци, дръзнали да работят и през "отпускарския сезон".

 

 

Години наред линии бяха съкращавани и общата транспортна задача – намаляванa, и въпреки всичко тези "спестявания" не са били достатъчни, за да спестят на софиянци летните разписания. Очаквано – хората се разбунтуваха.

 

Решихме да ви покажем осем линии, претърпяли "оптимизиране" за летния трафик, с процентно съотношение на отпадналите коли спрямо общия им брой в зимното разписание.

 

""

 

 

И със зимните си разписания, градският транспорт на София е на санитарния минимум, а когато се налага да чакаш важна за града линия 20 или 30 минути в час пик, тогава няма как да не се запиташ "Кой и с какъв акъл ги мисли тези работи?".

 

Летните разписания в този си вид са вредна отживелица. Тормозът над пътниците в най-големите жеги трябва да се прекрати и градския транспорт да започне да изпълнява най-важната си функция – да превозва хората бързо, редовно и безопасно.

 

Това е автобус 11 в лятно разписания.

 

Хората са си свикнали да ги мачкат отвсякъде, та затова се нападат едни други, вместо да насочат вниманието си към реалния виновник – Център за градска мобилност.

 

Източник: Facebook.com/spasisofia

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции