<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37464" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мегън и Хари ...

Мадона разочарова феновете си в Тел Авив с фалшиво пеене и политически скандал (видео и снимки)

19 Май 2019
0 22842

Мадона остави феновете си разочаровани в събота, с колебливото си изпълнение на нейния хит от 1989 г. "Like A Prayer" по време на 64-тата Евровизия в Тел Авив, Израел, съобщава Daily Mail.

 

НЕ ДОПУСНАХА МАДОНА НА РЕПЕТИЦИЯ НА "ЕВРОВИЗИЯ" (ВИДЕО)

 

Дългоочакваното от почитателите на певицата в Израел събитие беше предшествано от скандали още преди Мадона изобщо да се качи на сцената, тъй като про-палестински активисти призоваха да се бойкотира концерта, заради израелската окупацията на палестински територии.

 

 

""

 

 

Организаторите също се оплакаха, че частта, в която нейни танцьори се появиха с облекла с израелски и палестински знамена на гърбовете, не е била съгласувана с тях.

 

От Евровизия обявиха: "В живото изпълнение на финала на състезанието за песен на Евровизия, двама от танцьорите на Мадона за кратко показаха израелския и палестинския флаг на гърбовете на дрехите си. Този елемент на представлението не беше част от репетицията, която беше уточнена между нас и изпълнителя. Състезанието за песен "Евровизия" не е политическо събитие и Мадона трябваше да се съобрази с това."

 

""

 

Израелският министър на културата Мири Регев, крайно-десен политик, известен с провокативните си изказвания, разкритикува използването на знамената и го определи като грешка.

 

"При цялото ми уважение към Мадона, политиката и културата не бива да се смесват", обяви той пред журналисти.

 

""

 

Извън политическия скандал, изпълнението на Мадона разочарова феновете ѝ, които никак не останаха впечатлени от фалшивото пеене и разчитането основно на гласов аутотюн ефект.

 

РАЧКОВ И МАДОНА С ЕДНАКВО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЦЕНА

 

Хор от 35 певци и 30 танцьори, облечени като монаси придружаваха звездата, докато пя хита си от 1989 г. "Like A Prayer", на неговият тридесети рожден ден.

 

 

""

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции