<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37072" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Папа Францис...

Мадона съжалява, че е дала телефони на децата си (снимки и видео)

06 Май 2019
0 2032

Мадона се оплака, че телефоните са разрушили връзката с децата ѝ. „Направих грешка, когато дадох на децата си телефони, когато бяха на 13 години“, заяви певицата, цитирана от The Guardian.

 

Според нея телефоните са проклятие за съвременното родителство. Мадона е майка на шест деца и смята, че животът им е доминиран от технологията.

 

 

""

 

„Всъщност връзката с децата ми свърши. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им и няма как да запазиш вниманието на детето, след като им дадеш мобилен телефон“, признава певицата. Нейният осиновен син Дейвид е бил лишен от телефон и точно с него в момента Мадона има най-голяма връзка и най-много общи неща.

 

 

""

 

 

Колкото до 22-годишната си дъщеря Лурдес, звездата споделя, че социалните мрежи са проблем за нея. „Чувствам, че социалните медии я тормозят и я карат да се чувства зле.  Тя си мисли, че хората я харесват, само защото е дъщеря на Мадона и не я възприемат сериозно“, каза още Мадона. Тя признава, че именно социалните мрежи са накарали дъщеря ѝ Лурдес да спре да преследва мечтите си.

 

ДА ПАДНА ОТ СЦЕНАТА КАТО МАДОНА – И АЗ ГО МОГА!

 

Певицата, която навърши 60 миналата година, също атакува възрастовата дискриминация в музикалната индустрия, твърдейки че определени хора са се опитвали да я "спънат" в миналото поради причини като "не си достатъчно красива" Сега пък причината е "Не си достатъчно млада", каза още Мадона.

 

Източник: The Guardian.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции