<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38735" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фестивалът &qu...

Майката на агресивния ученик от Пловдив: Постъпката му е недопустима (видео и снимки)

02 Юли 2019
0 30967

Агресивният ученик от Пловдив, който принуждава учителката си да му пише "тройка" няма психологични проблеми. "Той винаги е бил отхвърлян от съучениците и приятелите си. Постъпката му е недопустима", заяви майката на момчето, цитирана от "24 часа".  

 

 

АГРЕСИЯ СПРЯМО УЧИТЕЛ: УЧЕНИК ОТ ПЛОВДИВ ЗАПЛАШВА И ПОСЯГА ДА МУ ПИШАТ "ТРОЙКА" (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Във видеото, публикувано в социалните мрежи миналата седмица, се вижда как 16-годишния ученик удря с пръчка телефона на учителката си, грабва дневника на класа, заплашва, посяга и накрая принуждава учителката да му пише тройка. 

 

 

""

 

 

„Постъпката, която е извършил моят син е недопустима за всеки един нормален човек. Аз лично като родител съжалявам страшно много за това, което е извършил. Винаги досега, в моето си възпитание към него не съм се стремяла той да бъде и да се държи по този начин, винаги съм искала най-доброто за моите деца”, коментира още майката.

 

 

УЧИТЕЛКАТА, ЗАПЛАШВАНА ОТ УЧЕНИК В ПЛОВДИВ: ДЪРЖАЛ СЕ ТАКА И С ДРУГИ КОЛЕГИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Жената сподели, че се чувства обидена и наранена от постъпката на сина си.  „Той самият също каза, че съжалява много и това е било в момент на негова еуфория и радост, което е направил”, заяви жената.

 

Според нея момчето се опитва да привлече внимание. "Това за мен обаче не е правилният подход, защото той може да бъде приет и ако направи нещо добро, което той много пъти е правил, но не и в училище”, заяви майката.

 

 

 

""

 

Училищата, които е сменил са седем, от нито едно не е бил изключван, твърди майката и добавя, че винаги по собствено желание го е местила. Според ръководството на училището има вариант момчето да стане индивидуален ученик. За майката преместването в ново училище обаче няма да реши проблема.

 

След публикуваното на клипа, момчето се е затворило в себе си и не излизало от дома си. Майката ще търси помощ от психолог.

 

 

Източник: 24 часа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции