<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42607" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка купи 100 подаръка за Коледа на трите си деца, изхарчи хиляди

21 Ноември 2019
0 2247

Майка похарчи 4 000 долара (над 9 000 лева) за коледни подаръци на трите си деца месец преди Коледа да е дошла. Стейси Роузърн, на 38 години от Таунтон, Съмърсет, започва да пазарува още през септември и вече е купила близо 100 подаръка за трите си деца – Амбър на 13 години, Яков на 7 и Ебони на 6 години, пише Daily Mail.

 

ПОПОЛИНА ВОКС ПИТА ОТ КАКВО ИМАМЕ НУЖДА НА КОЛЕДА?

 

Майката всяка година подготвя планина от подаръци за своите деца, а често открива, че е купила едно и също нещо два пъти, но е забравила, след като го опакова в празнична хартия. Стейси купува подаръци и за другите свои близки, роднини и племенници.

 

10-ГОДИШНА ПОИСКА IPHONE 11, ДИАМАНТЕНИ ОБИЦИ И 4000 ДОЛАРА ОТ ДЯДО КОЛЕДА

 

 

""

 

 

 „Малко се притеснявам, че децата няма да могат да поберат всички тези подаръци в детските си стаи", споделя Стейси. Според нея ранното купуване на подаръци е перфектната стратегия, защото така се спестяват пари и може да планирате всичките си разходи разумно.

 

 

МОМИЧЕНЦЕ СИ ПОРЪЧА ЗА КОЛЕДА ДОМ И ХРАНА

 

 

Стейси отделя пари всеки месец, за да си позволи такова количество подаръци за семейството си. На майката се наложило дори да вози в багажника си седмици наред гигантски плюшен мечок.

 

 

""

 

 

„Най-голямото ми предизвикателство тази година е да намеря подаръци за най-голямата ми дъщеря Амбър, защото тя иска повече технологични и маркови неща, които са доста скъпи", каза още Стейси. „Знам, че може би това не е много добре за децата ми, но аз искам да спазим традицията и да помнят винаги Коледа като време за семейството и за приятни изненади."

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции