<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45647" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка на три деца организира смъртоносен дуел между мъжа и любовника си

05 Декември 2019
0 10999

35-годшината майка Аста Юскаускиене от Литва организира смъртоносен "средновековен" дуел между мъжа и любовника си. Жената била омъжена за 42-годишния Гедруис, но се виждала и с 25-годишния Мантас Кведарас, пише Daily Mail.

 

 

И двамата мъже искали жената за себе си, така че тя измислила как да разреши спора и организирала бой до смърт на улица в Стратфорд. В кървавия дуел мъжът на Аста умира от множество прободни рани по врата, гърдите и рамото. Младият любовник Кведарас по-късно признал, че го е убил.

 

 

25-годишният мъж започнал връзка с майката на три деца след като пуснали мъжа ѝ от затовра. Гедриус не искал развод и редовно посещавал децата. Помагал финансово на дъщеря си и често ходел да я види.

 

 

БОЙ ЗАРАДИ ИЗНЕВЯРА, УРОК ПО СВАЛКИ И ПРЕНАСЕЛЕН ВЛАК В ИНДИЯ

 

 

Дуелът бил насрочен за 17 юни на място, далеч от техните домове. Разпечатка на телефонните разговори показва, че предишния ден двамата многократно са се чували, докато са пътували към "арената на дуела". Какво са си казала мъжете обаче навярно никой никога няма да разбере. 

 

 

""

 

Жената знаела, че 25-годишният Мантас Кведерас възнамерява да използва сериозна сила и да прични тежки травми на  Гедриус, и го насърчавала и му помагала да се подготви за битката, показва разследването. След това двамата любовници се опитали да прикрият следите си.

 

 

ЯДОСАНА БРАЗИЛКА ВЛАЧИ ЗА КОСАТА ГОЛАТА ЛЮБОВНИЦА НА МЪЖА СИ (ВИДЕО)

 

 

Съпругът имал  35 прободни рани по тялото и шията, вероятно причинени от нож. Делото за убийството продължава.

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции