<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42889" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Любен Зидаро...

Малко дете се вози провесено през прозореца на движещ се автомобил в София (видео)

01 Декември 2019
0 2626

Малко дете се вози без обезопасителен колан и детско столче, провесено половината през прозореца на движещ се автомобил. Шокиращата случка е заснета преди няколко дни на оживен булевард в столичния квартал "Люлин". 

 

 

Видеото, споделено във Фейсбук групата "Забелязано в София", предизвика вълна от стотици гневни коментари. 

 

 

""

 

 

На записа се вижда как в тъмните часове на денонощието на един от оживените булеварди в квартала червен „Фолксваген“ преминава на едно от кръстовищата с провесено дете на задния прозорец. То се е показало през прозореца на колата без никой възрастен да го придържа.

 

 

Не е ясно кой шофира автомобила. Не се вижда добре и регистрационният номер на колата, но безспорно ситуацията застрашава живота на детето. 

 

 

""

 

 

"Доста безотговорно поведение от страна на родител, ако са те. Наистина трябва да им го вземат преди да са го убили", коментира възмутен потребител във Фейсбук. 

 

 

"Няколко сутрини го засичам този безмозъчен индивид. Всеки път детето се вози по този начин", написа друг. "Другия път да го върже за теглича, защото си е неговото. IQ колкото стайна температура", са част от коментарите под видеото. 
 

 

 

Източник: Забелязано в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции