<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87168" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гражданска о...

Марешки след изборните резултати: “Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн” (видео)

11 Април 2021
0 6553

“Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн”, заяви лидерът на партия “Воля” Веселин Марешки в първи коментар на изборните резултати за нов парламент.

„Ние останахме под чертата – вярно е, но останахме и над блатото, в което в момента се е превърнало 45-ото Народно събрание. На фона на новоизбраните депутати “Воля” стои почтено и авторитетно, патриотично”, каза още той пред камерата на NOVA.

Слави Трифонов благодари на избирателите си с пост във Facebook

Марешки обясни, че е негативно настроен към новата власт, защото случващото се показвало огромен страх от станалото или дълбоко задкулисие.

„Чета за задкулисни договорки между ДПС и ВМРО. В крайна сметка всеки си носи кръста, всеки отговаря пред Господ. Гражданите наказаха и тях. Много си вярваха, че ще успеят да минат чертата самостоятелно, но справедливостта възтържествува”, заключи Марешки.

ВМРО поиска касиране на изборите в Турция (видео)

Запитан за плановете му след резултатите от изборите, Марешки обяви:

„Пред нас стоят две възможности: първата е да се явим самостоятелно, защото така сме получавали най-добрия резултат. Второто обаче, за да не се разпиляват гласове, е да се направи една по-широка коалиция”, каза Марешки, но не уточни кои партии биха влезли в подобна коалиция.

Връчихме “Златен скункс” на Веселин Марешки (видео)

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции