<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94462" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-силният м...

Марк Уолбърг съжали за диетата си с 11 000 калории дневно, която напълно го преобрази

20 Юли 2021
0 10590

Актьорът и продуцент Марк Уолбърг сподели, че съжалява за безпощадната си диета с осем хранения и 11 000 калории дневно при подготовката му за ролята в нов филм, пише LadBible.

В интервю за The Tonight Show с водещ Джими Фелън 50-годишният Уолбърг сподели, че “трябваше да поемам по 7000 калории дневно в продължение на две седмици и после по 11 000 за още две, и честно казано това ми беше забавно само за около час”.

По-рано тази година актьорът се появи в неузнавам вид, след като трябвало да качи над 9 килограма за превъплащението си в отец Стюарт Лонг – бивш  боксьор в тежка категория, превърнал се в свещеник във филма “Father Stu”.

Актьорът Марк Уолбърг е неузнаваем за новата си роля (снимки)

Уолбърг наскоро разкри, че си е дал само няколко седмици, за да напълнее. Той сподели също така, че се радва да поживее известно време по този начин, след като цял живот се е старал да поддържа върхова форма.

Марк Уолбърг съжали за диетата си с 11 000 калории дневно, която напълно го преобрази

В помощ на звездата с две номинации “Оскар” се е включил професионален готвач, който да му помогне в екстремната телесна трансформация. Пред медиите Лоранс Дърън пояснява, че съобразно назначената строга месна програма, Уолбърг трябвало да се храни по веднъж на всеки три часа.

Марк Уолбърг съжали за диетата си с 11 000 калории дневно, която напълно го преобрази

Марк Уолбърг яде по осем пъти на ден, за да качи 14 килограма за новия си филм (снимки)

Лорънс уточнява, че за сравнение, преди назначената хранителна програма, звездата от филмите “Боецът” и “От другата страна” е поемал до 2000 калории/дневно и тогава е бил мускулест и слаб човек.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции