<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31536" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Маскирани нахлули в къщата на бивш зам-министър, той смята, че е сплашван заради критики към Ангелкова

17 Август 2018
0 2287

Трима маскирани мъже са опитали да нахлуят вчера вечерта в къщата на бившия зам.- министър на туризма Бранимир Ботев близо до Евксиноград. Това разказа самият той в ефира на бТВ в петък.

 

Инцидентът е станал малко след 22 ч., като единият от маскираните вече бил прескочил оградата, когато един от синовете на Ботев го видял, развикал се и заради суматохата и фаровете на преминаваща по улицата кола цялата групичка побегнала. Бившият зам.-министър твърди, че според него не става дума за опит за кражба, а за демонстративно сплашване.

 

“В 10 вечерта маскирани обирджии – явно много трябва да държат на качеството на съня си”, каза той, коментирайки случая. Според него причината за случилото се е “безкрайно остро интервю”, което дал преди дни за телевизия "България он ер".

 

Основният акцент в него, пак според Ботев е “начинът, по който се управлява туризмът от Ангелкова и хората около нея”. Той смята, че министърката дава тази индустрия “в ръцете на мутри”.

 

Ботев обясни, че след медийните си коментари той получил и “определени съвети”. “Психически няма как това да се преодолее. Травмата е жестока, аз съм обикновен човек като всички българи. Нямам охрана от НСО и никога не съм имал”, подчерта Бранимир Ботев. По-късно в позиция до Нова телевизия министър Николина Ангелкова заяви, че ще заведе дело за клевета срещу бившия заместник-министър.

 

Тя отрече всички обвинения и обяви, че подобни внушения могат да се отразят на имиджа на страната.

 

Източник: Mediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции