<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46134" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цветанов: Явн...

Мая Манолова призна за разговори със Слави Трифонов (видео)

21 Декември 2019
0 8378

Бившият омбудсман Мая Манолова призна, че е водила разговори с шоумена и лидер на "Няма такава държава" Слави Трифонов, пише Сега. Тя обаче не поясни дали е обсъждала съвместни действия с него.

 

 

"Със Слави мислим по сходен начин. Разговаряли сме. Решенията за подкрепа се вземат заедно. Вярвам, че гражданската енергия, гражданската структура може да се окаже по-важна от партията – това ни различава със Слави", каза Манолова пред радио "Дарик".

 

 

МАЯ МАНОЛОВА: ИМАШЕ БЕЗОБРАЗНО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, РАЗЛИКАТА С ФАНДЪКОВА Е ПОД 3% (ВИДЕО)

 

 

Тя не пропусна да коментира изминалите местни избори, в които се яви като кандидат за кмет на София, но загуби битката срещу Йорданка Фандъкова.

 

 

"Беше впрегнат целият криминален, икономически… ресурс. Тези избори бяха купени. Когато един мандат започва с купени гласове и с корупция, той как продължава?! … В изборния ден подадохме над 30 сигнала за купени гласове", обяви тя и подчерта, че делото за купените гласове, заведено от нея, е на първа инстанция. "Изготвя се съдебна експертиза. Това, за което ние пледирахме, е да се отворят чувалите и да се види как съществуват протоколи с различни фабрични номера или просто празни такива. Надяваме се поне някои от тези чували да бъдат отворени. Върховенството на правото е в чувалите. Важно е на следващите избори да има надежда за хората, че ще отидат да гласуват", каза Манолова.

 

 

""

 

 

 

 

Източник: Сега

Видео: Дарик

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции