<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17065" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

МВР – Министерство на Върлия Резил

17 Февруари 2015
0 4301

 

От много годни е така! Който държи Министерството на вътрешните работи, той държи и властта. Това е най – апетитното кресло и най-желаното министерство за всички партии.

Нашето вътрешно министерство не може да си намери министър първенец. Това личи ясно по последните, които застават начело. Ако дори за миг сте ги забравили, ние ще ви ги припомним в следващите клипчета.

 

Отправяме се с маршова стъпка към откриването на учебната година на Академията на МВР. Изненадата на събитието беше музикалният съпровод, който посрещна курсантите. Мотивът беше ясен – или сте с нази, или родната полиция ви гази.

 

""

 

 

Ние от Господари на Ефира имаме специално предложение към българското кино. Ако не можете да намерите добри актьори и нямате добри киноцентрове, обърнете се за помощ към МВР, те умело се преклалифицират.

 

""

 

 

Може би прекалихме като ги отправихме към киното, но няма да сбъркаме ако изпратим ръководните постове от МВР в някоя телекомуникационна компания. Там ще бъдат много полезни, особено бившият вътрешен министър Цветанов.

 

""

 

 

До тук бяхме мили и лирични по отношение на МВР, но ако останем такива няма да бъде честно спрямо журналистическата ни практика. Затова с много неприязън към стореното от МВР, ще ви припомним събитията от протестите срещу кабинета Орешарски.

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции