<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34272" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Камери засне...

Мегз имала финансови затруднения при обслужването на лизинга за джипа си

10 Януари 2019
0 17157

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната дизайнерка Миглена Каканашева приятеля й Румен Рончев и нейния братовчед Антон Лесов по разследване за застрахователна измама.

 

До момента е установено, че обвиняемата Миглена Каканашева имала финансови затруднения при обслужването на лизинговия договор за джипа.

 

Поради тази причина тя и Румен Рончев решили противозаконно да го присвоят, без за нея да има последствия, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

 

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.

 

След проведено разследване, джипът „Мерцедес G 350“ е открит от полицейски служители в двор на имот на роднина на 33-годишния Антон Лесов в района на град Раковски. Колата е върната на лизинговото дружество, но без оригиналния двигател, за който е установено, че е бил подменен.

 

От прокуратурата съобщиха, че ще внесат искане в съда за постоянен арест спрямо Румен Рончев. Срещу него са събрани доказателства и за извършено друго престъпление, за което също му е повдигнато обвинение.

 

То е за това, че на 31 декември 2017 г., отнел чужди движими вещи – два броя спойлери, на стойност 1 800 лева, от влекач, марка „Мерцедес“.

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции