<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39976" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Конър Макгре...

Мегън Маркъл и принц Хари летели до Испания с частен полет за над 20 000 евро

16 Август 2019
0 4884

Полетът с частния самолет, с който принц Хари и Меган Маркъл летяха до Испания за тайното си шестдневно пътуване, е струвал 20 000 паунда или около 22 000 евро (40 000 лева). Двамата използвали услугите на компанията NetJets, известна като „Uber за милиардери“, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

34-годишният Хари и Меган, която на 4 август навърши 38 години, отлетели тайно за Ибиса на 6 август и отседнали в луксозна частна вила. Шест дни по-късно деветместният самолет Cessna 500 XL, собственост на NetJets, отпътувал обратно за Ибиса, за да прибере кралското семейство.

 

 

""

 

 

Не се знае кой е платил за скъпите полети. Възможно е частният самолет да е "подарък" от приятел, тъй като фирмата „NetJets“ е собственост на близък човек на принц Хари – аржентинският спортист Начо Фигерас..

 

 

""

 

 

Авиокомпанията отдава под наем над 750 самолета по цял свят и се хвали, че предлага „несравнимо преживяване“ на богатите клиенти. Услугата включва персонално меню за всеки един пътник на борда на самолета, удобства за домашните любимци на богатите и пълен лукс.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции