<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57276" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мейуедър иска $600 милиона, за да се бие с Конър Макгрегър и Нурмагомедов

06 Март 2020
0 98

Флойд Мейуедър разкри умопомрачителната сума пари, необходима за него да се бие с Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов. Новината идва в момент, когато непобедената звезда на бокса насочва поглед към завръщането си в бойния спорт, пише Daily Mail.

 

Мейуедър се отказа от своята боксова кариера през 2017 г., но имаше различни слухове за евентуални мачове с двете звезди на Ultimate Fighting Championship. Това се случи, след като той бе забелязан с шефа на UFC Дана Уайт миналата година.

 

ВИЖТЕ КАКВА СУМА ЩЕ ВЗЕМЕ КОБРАТА ОТ МАЧА С АНТЪНИ ДЖОШУА ДОРИ ПРИ ЗАГУБА

 

Има спекулации, че 43-годишният мъж иска тази сума, за да се бие и с двамата в една и съща вечер.

 

 

Мейуедър иска $600 милиона, за да се бие с Конър Макгрегър и Нурмагомедов

 

 

Говорейки наскоро в Ню Йорк, той каза: „Ние с Уайт говорихме за двубоя с Конър Макгрегър, говорихме и за битката с Хабиб. За мен хонорарът е 600 милиона долара (близо 1 милиард лева). Ако ще отида на мач и ще рискувам, ще трябва да си заслужава.”

 

И добави: “В света на бокса към момента няма смисъл да се бия с всеки обикновен боец. Аз съм бизнесмен. Ако нещо ще направи пари, тогава има смисъл.”

 

 

Мейуедър иска $600 милиона, за да се бие с Конър Макгрегър и Нурмагомедов

 

 

Междувременно Нурмагомедов, шампионът в лека категория на UFC, ще защитава пояса си на 2 април, когато ще се изправи срещу дългогодишния си враг Тони Фъргюсън в Ню Йорк.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции