<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42050" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вандали пося...

Мечката, която се изкъпа в басейн край Сопот, ще получи храна за зимата (ВИДЕО)

04 Ноември 2019
0 6274

Мечката, която преди няколко дни се изкъпа в басейна на лифт Сопот, ще получи храна за зимата от собствениците на съоръжението. Това става ясно от пост на официалната страница на лифта.

 

Видеото с къпещата се мечка се превърна в истински хит в социалните мрежи. На него се вижда как мечето влиза във вече затворения за посетители басейн и дълго си играе във водата. След това необезпокоявано се разхожда из комплекса. 

 

След като записът от охранителните камери набра популярност, стана ясно, че от горското стопанство в Карлово са искали да приспят животното. Впоследствие от агенцията по горите опровергаха информацията и заявиха, че въпросът за приспиване на мечката не е обсъждан, а се мисли за прогонване или улавяне и преместване на друго място.

 

Сега собствениците на лифта са решили да й съберат храна. Те са кръстили мечката SWIMMY.

 

"След консултация със специалисти, ние от Лифт Сопот решихме да подхраним преди зимния сезон, мечката SWIMMY, която идва да плува в нашия басейн на Лифт Сопот. Подбрали сме отдалечено от хората място, а менюто за нея ще представлява: печена тиква с мед, овес и грах. От нашата ферма ще доставим 50 кг мед, 100 кг овесена и грахова смес и 100 кг тикви", пише в поста на страницата им. Оттам допълват, че всички могат да се включат в събирането на храна за животното.

 

Източник: Фейсбук

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции