<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27809" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Катето Евро е...

Министър Радев: С “Господари на ефира” сме работили успоредно по случая с краденото гориво (видео)

01 Декември 2017
0 7407

Знам за случая с полицаите, които са крали гориво в Павликени, откакто съм министър. Следим ги и сме правили записи с всички средства. С “Господари на ефира” сме работили почти успоредно, това обави тази сутрин вътрешният министър Валентин Радев пред Нова телевизия.

 

Думите му идват малко след като на брифинг обяви, че въпросното разследване не е на “Господари на ефира”, а на МВР. По думите му не друг, а именно вътрешното министерство е разследвало случая.

 

www.vbox7.com/play:4ea527a09e

 

Припомняме, че “Господари на ефира” проведе собствено разследване в продължение на 9 месеца. В този период са направени множество записи, уличаващи въпросните полицаи в кражба на служебно гориво. Кадрите се излъчват вече в четири поред предавания тази седмица. 

 

Припомняме и, че Валентин Радев е министър на вътрешните работи от май месец тази година. Тоест той е на поста от 7 месеца. Когато той е поемал поста, разследването на “Господари на ефира” е вървяло вече втори месеца.

 

Според Радев разследването на МВР по случая е отнело повече време, за да могат да се съберат годни материали, които впоследствие да не бъдат отхвърлени от прокуратурата.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции