<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40664" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бира с изтекъ...

Михаел Шумахер е напуснал парижката болница, твърди журналист от "Le Parisien" (видео)

13 Септември 2019
0 2739

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е напуснал парижката болница, където му беше приложена революционна терапия от световноизвестният сърдечен хирург Филип Менаше, съобщи журналистът на "Паризиен" Ронан Фулгоас, цитиран от "24 часа".  

 

 

МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ КОМА, СПОРЕД СЕСТРА ОТ ПАРИЖКАТА БОЛНИЦА

 

 

""

 

 

 "В редакцията на "Паризиен" знаехме, че Шумахер трябва да пристигне в тази болница "Жорж Помпиду" на 9 септември. Не знаехме, разбира се, нито в колко часа, нито как ще бъде докаран. Знаехме обаче, че светилото Филип Менаше, който практикува в тази болница, го чака", допълни Фулгоас.

 

 

МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е ПРИЕТ В БОЛНИЦА В ПАРИЖ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

 

Моите колеги от редакцията бяха успели да разберат, че Шумахер два пъти е пребивавал в парижката болница през миналата пролет. И двата пъти е идвал с хеликоптер, който кацал в южно парижко предградие, само на няколко минути от болницата. Точно в 15:40 ч. в понеделник от мястото, на което се намирах в болницата видях раздвижване. Не знаех какво точно се случваше, но си казах, че вероятно е свързано с Шумахер, и точно в този момент видях да качват една много особена болнична количка на първия етаж. Впечатляващо беше, че отникъде не се виждаше пациента. Около него имаше окачена цяла мека конструкция, в синьо, която напълно прикриваше тялото и лицето му. Приличаше на скафандър", разказва още журналистът.

 

 

""

 

 

"Моята информация за пристигането на Шумахер точно в този ден беше толкова проверена, че аз нямах съмнение – пред мен беше самият той. Охраната блокира коридора след количката, вкараха я в една зала в отделението по сърдечно-съдова хирургия", каза още Фулгоас. 

 

 

""

 

 

"Новината, която ние разпространихме в понеделник, вече беше обиколила света. Във вторник се оказа, че всички медицински лица от отделението говорят основно по тази тема помежду си – за Шумахер", допълни журналистът.

 

Той коментира и новината, според която Шумахер е в съзнание: "Много е трудно да се прецени. Първоначално става въпрос за дочут разговор между медицински лица от болницата, разговор в коридора. Там се оказа един мой колега от редакцията. Аз лично не съм го чул. Трудно е да се прецени достоверността. Дали тази терапия за регенериране на нервната система на мозъка работи? Няма как да знаем, за съжаление. Може би ще знаем повече през следващите седмици и месеци", добави журналистът.

 

 

 

Източник: 24 часа

Видео: БТВ

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции