<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42067" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Млада жена напусна работата си, за да печели пари от преяждане в интернет

05 Ноември 2019
0 1650

Млада жена изяжда по над 5500 калории на хранене, в опит да стане звезда в YouTube, пише Daily Mail.

 

От китайско меню за цяло семейство или три-четири пици – лондончанката Чарна Роули, на 22 години, ще изяде всичко, което нейните онлайн фенове поискат.

 

Преди малко повече от година, амбициозната влогърка напуснала работата си, за да прави своите собствени предизвикателства за хранене два пъти седмично. И въпреки, че тежи немалко килограми, Чарна настоява, че нейните четири сесии във фитнес залата седмично помагат за поддържането на доброто ѝ здраве.

 

 

""

 

 

Чарна казва: „Имам над 40 000 зрители, с около 5000 абонирани за всички платформи и те могат да искат всякакви видове предизвикателства".

 

Към днешна дата най-популярният видеоклип на жената има 46 000 гледания.

 

 

""

 

 

Междувременно Mukbang е нарастваща тенденция сред влогърите в канала за видеосподеляне – да ядат големи количества храна за своите последователи. Тенденцията датира от 2010 г. в Южна Корея и сега се разпространява в Европа.

 

 

""

 

 

Следващата цел на Чарна е да изяде 10 000 калории на едно хранене.

 

„Получавам и критики, казват ми колко съм дебела, как бих могла да бъда наистина красива, ако се опитам да не ям толкова много, но през повечето време просто не отговарям. Наслаждавам се на това и ми вдъхва увереност – и сега, когато мога да монетизирам канала си и наистина да отговарям на молбите на хората, това може да се превърне в кариера в пълен работен ден“, споделя лондончанката.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции