<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40276" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хиляди гепар...

Млад мъж хвана крадец, нападнал възрастна жена на улицата (видео)

29 Август 2019
0 3454

27-годишният Дани Нийлсън току що бил хапнал пилешки бургер, когато се качил на колелото към вкъщи и забелазал 86-годишната жена да лежи на тротоара с рана на главата. Тя била блъсната от мъж, който откраднал чантата ѝ.

 

 

Десетки случайни минувачи стоели на тротоара и безучастно гледали, когато Дани хвърлил колелото на земята и хукнал след крадеца, пише LADbible.  

 

 

""

 

 

Прокуратурата публикува кадри на случката от камера за видеонаблюдение в района. След като видяха смелата постъпка на младия мъж, стотици хора в социалните мрежи го приветстваха като „герой“ .

 

 

 „Не бих казал, че съм герой. Когато видах какво се е случило, не можех да стоя безучастен", споделя Дани Нийлсън. "Имаше толкова много хора наоколо, а аз бях доста далеч, но просто хвърлих колелото си и исках да помогна. Той грабна чантата ѝ и тръгна. Аз си помислих, че трябва да го хвана. Бих го направил за всеки, който напада невинни хора", коментира още младият мъж.

 

 

""

 

 

"Хванах го и след това дадох чантата на жената", допълни Дани.

 

 

Престъпникът е заловен. Неговото има е  Дейвид Лофтей и ще лежи в затвора три години и четири месеца за нападението на възрастната жена. Първоначално той отрекъл да е извършил кражбата, но в крайна сметка след като видял кадрите признал вината си.

 

 

""

 

 

Възрастната жена има наранявания на дясното рамо и бедрата след атаката. Тя е прегледана в болница.

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции