<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40294" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена роди на ...

Момиченце с два ампутирани крака ще дефилира на Седмица на модата в Ню Йорк

30 Август 2019
0 4909

9-годишно момиченце от Бирмингам, Обединеното кралство, ще дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, съобщава CNN.

 

 

""

 

 

Дейзи-Мей Деметра е родена с фибуларна хемимелия. Заради заболяването и двете крачета на детето са ампутирани, когато то е едва на 18 месеца. Сега Дейзи-Мей ходи, благодарение на своите протези.

 

 

""

 

Момиченцето вече е дефилирана на голям моден подиум заедно с най-красивите манекени в света. Тази година тя е избрана да представи колекцията на "Lulu et Gigi Couture", като преди това дефилира и на Седмица на модата за деца в Лондон. "Lulu et Gigi: е основана от дизайнера Ени Хегедус-Буйрон преди пет години.

 

 

""

 

"Ние вярваме, че красотата е на първо място отвътре, а нашите дрехи са направени, за да подсилят уникалността на всяко дете", казва компанията на своя уебсайт.

 

 

Бащата на Дейзи-Мей, Алекс Деметри коментира, че винаги я е насърчавал да следва мечтите си. "Тя ме вдъхновява. Приема живота с усмивка и прави забележителни неща. Независимо дали става дума за танци или пеене. Тя е много специално момиченце. Тя вдъхновява хората с това, което прави", споделя развълнуванияt баща.

 

 

""

 

Дейзи ще дефилира на подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк, но това няма да е съвсем ново за нея, тъй като красавицата работи като модел вече 18 месеца. Тя е работила за Nike, River Island и няколко други световни марки. Дейзи дори беше обявена за "Дете на храбростта" и получи награда „Гордостта на Бирмингам“.

 

 

""

 

 

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции