<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80419" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Швеция връща ...

Мощна ромска веселба нарушава Covid-мерките в Хасково, трима полицаи пишат актове (видео)

21 Декември 2020
0 4298

Във Фейсбук групата Хасково Нередност попаднахме на кадри от вчера, заснети в ромската махала в Хасково, на които се виждат десетки хора, които напълно необезпокоявано се забавляват с шумна музика и без маски, напук на всички противоепидемични мерки и на заповедта на Здравния министър от 25 ноември, с която се забранява събирането на повече от 15 души на едно място.

Потребителят, заснел кадрите, добавя и второ видео от пристигането на полиция на място – с тежки стъпки служителите се позиционират на маса, опъната насред улицата, и пишат актове – доколко обаче тази форма на санкции е ефективна и колко от тези актове впоследствие изобщо ще бъдат заплатени, можете да прецените и сами.

Мощна ромска веселба нарушава Covid-мерките в Хасково, трима полицаи пишат актове (видео)

Потребители в социалните мрежи коментират, че правилата важат за едни, но за други – не. Очевидно контрол отново липсва или се случва формално, докато на думи мерките стават все по-строги.

Анти-ковид мерки по български (Коментарът на „Господарите“)

Очакваме вашите видеа от подобни събирания на gospodari.com и все пак се надяваме тези случаи да са рядкост. Сигнализирайте ни и за всякакви нередности и измами на телефон *3333.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции