<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38015" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъже пребиха гей-двойка жени в автобус в Лондон, карали ги да се целуват пред тях (снимки)

07 Юни 2019
0 36872

Стюардеса и нейната интимна приятелка били нападнати от група мъже, след като са отказали да се целунат пред тях. Случката се развива в двуетажен туристически бус в Лондон, пише ladbible.

 

 

""

 

 

28- годишната Мелания Геймонт от Уругвай и американската ѝ приятелка Крис се возели вечерта в автобуса на втория етаж, когато група мъже дошли при тях и започнали да им правят сексуални намеци и да ги карат да се целунат. 

 

 

СЕКСУАЛНОТО НАСИЛИЕ КАТО ОРЪЖИЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА – РАЗКАЗ НА ЕДНА СИЛНА ЖЕНА

 

 

Мелания казва: „Те искаха да се целунем, за да ни гледат.“ Когато дамите отказали, мъжете започнали да хвърлят монети по тях, а накрая ги нападнали и пребили.

 

 

ФРАНЦИЯ ШОКИРАНА ОТ НАСИЛИЕ НАД ЖЕНА В КАФЕНЕ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Стюардесата също така заявява, че се е опитала да избегне конфронтацията с мъжете като им е казала, че не се чувства добре и да я оставят намира. Следващото нещо, което помни жертвата, е само как лежи на земята окървавена. Тя вижда нейната приятелка по същия начин до нея.

 

 

СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: КАК РЕАГИРАТ ОКОЛНИТЕ ПРИ НАСИЛИЕ НАД ЖИВОТНИ И ХОРА? (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

След като нападнали жените, мъжете откраднали и техните вещи. Мелания живее във Великобритания едва от февруари. Докато е студентка по медицина, тя работи като стюардеса в Лондон.

 

 

 

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции