<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39513" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаният ...

Мъжът, който бутна 8-годишно момче и майка му пред влак във Франкфурт, имал три деца

30 Юли 2019
0 9715

Мъжът, който бутна 8-годишно дете и майка му пред влак на гарата във Гранфурт, е женен и има три деца, пише Die Welt..

 

 

МЪЖ БЛЪСНА МАЙКА И 8-ГОДИШНИЯ Ѝ СИН ПРЕД ВЛАК ВЪВ ФРАНКФУРТ, ДЕТЕТО Е ЗАГИНАЛО (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 40-годишният има еритрейско гражданство и за последно е живял в Швейцария, в Цюрих. Преди няколко дни той е пристигнал от Базел с влак до Германия. Защо или какво е правил в Германия не се знае. Не е ясен и мотивът за престъплението.

 

 

""

 

 

Минувачи заловиха извършителя и го предадоха на полицията, но към момента той отказва да говоеи за мотивите. Не е ясно и каква е и дали изобщо има връзка с жертвата.

 

 

""

 

 

Продължава разследването на мотивите за деянието. 40-годишният заподозрян ще бъде изправен пред съда във Франкфурт на Майн в рамките на деня. Засега той не е коментирал случая, поясни говорител на разследващите органи. Това е вторият по рода си смъртоносен акт на железопътна линия само за десет дни. 

 

 

Правоохранителните органи и политиците в Германия обсъждат последиците от смъртоносната атака срещу осемгодишно момче на Централната железопътна гара във Франкфурт на Майн. Федералният министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер (ХСС) поиска консултации с директорите на агенциите за сигурност.

 

 

""

 

 

Атаката на Централна гара във Франкфурт също предизвика дебат за сигурността по железопътните гари. Политикът от ХДС, Филип Амтор, заяви: „След това ужасно престъпление се нуждаем от бързи и осезаеми последствия за извършителя. В допълнение към наказателното производство трябва да се обсъждат и мерки за предотвратяване на подобни инциденти. Отворен съм и за обсъждане на по-добра сигурност в нашите гари“.

 

 

Експертът по трафик на ГСДП Мартин Буркерт критикува недостатъчния надзор над платформите по гарите, където според него трябва да има полицейски служители. От гледна точка на председателя на Конференцията на министрите на транспорта Анке Релингер (ГСДП), обаче, действия като тези във Франкфурт на Майн не може да бъдат предотвратени чрез мерки за сигурност.

 

 

Министърът на транспорта в Саар заяви: „Такъв акт не разкрива пропаст в сигурността, а пропаст в човечеството“.

 

 

Източник: Die Welt

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции