<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23133" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъжът на Анита Мейзер искал да докаже колко е силен като скъса "свинските опашки"?

19 Август 2016
0 39765

Съпругът на Анита Мейзер се опитал да скъса с мускулите на врата си двойна примка и това било фатално за живота му. Това заявила в показанията си скандалната миска, която е обвинена в убийство по непредпазливост на мъжа си Николай Димов. Новите подробности да смъртта на културиста разкрива пред в. "Труд" единият от адвокатите на Анита Мейзер – Олег Атанасов.

 

АДВОКАТЪТ НА МЕЙЗЕР: НЯМА НАСИЛСТВЕНА СМЪРТ, "СВИНСКИТЕ ОПАШКИ" СА ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ

 

Според защитника миската правила опити да го убеди да спре със силовите упражнения, но той настоявал. Първо двойката надянала на ръцете и краката на Димов т. нар. свински опашки. Така завързан, мъжът успял да скъса първата стяжка на врата си и искал да продължи с две, но се стигнало до трагичното задушаване. Доказано е, че няма умисъл в причиняването на смъртта на културиста и че тя е настъпила вследствие на задушаване, каза още адвокатът. В четвъртък защитата на Анита Мейзер е внесла обжалване на решението на Варненския окръжен съд, който в сряда й наложи арест.

 

Прокуратурата повдигна обвинение за убийство по непредпазливост. Ако бъде призната за виновна, Мейзер я заплашва затвор от две до осем години. Срещу нея има и второ обвинение – за предложен подкуп от 30 000 евро на полицаи, за да не бъде задържана.

 

Според всички приятели и близки на починалия Николай Димов той е бил упоен и удушен. Все още не са готови резултатите от съдебно-химическата експертиза, които ще дадат някои отговори по казуса.

 

АНИТА МЕЙЗЕР ПРИПАДНА В СЪДА, СЛЕД КАТО РАЗБРА, ЧЕ ОСТАВА ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА

 

"Всичко, което се е случило е било с негово съгласие. Тя обяснява, че не е било част от любовна игра а свързано с желанието на починалия да докаже, че ще успее да скъса примките, тъй като е много силен. Това заявява клиентката ми", увери Атанасов и пред бТВ.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции