<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28559" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж изтезава куче, стреля по него и го оставя да се мъчи (видео)

28 Януари 2018
0 17718

Пореден случай на насилие над животно. За него съобщи Нели Маринова, която е станала свидетел на мъките на изстрадало куче. 

 

 

По думите и служител на МВР опитва да убие бездомно кучи по особено жесток начин.

 

Животното е открито в безпомощно състояние. Свидетели разказват, че по кучета е стреляно. Чули са изстрели в 4 часа сутринта. След сигнала, подаден на 112, на място е дошла полиция, а със случая са се заели и от НПО,,Закрила на безгласните “.

 

Мъж изтезава куче, стреля по него и го оставя да се мъчи (видео)

 

Господари на ефира неведнъж за изказвали дълбокото си възмущение от насилието над животни. Продължаваме да твърдим, че Зоополиция е нужна повече от всякога.

 

Ето какво написа продуцентът ни Маги Халваджиян за поредния случай: 

 

“Я да попитам аз отново министъра на вътрешните работи, че отдавна не съм го питал: Човече, какво по дяволите стана с онази Зоополиция, дето ти си мислеше, че я има и си работи, а после разбра, че почти я няма и хич не работи? И не питам само аз ! Питаме много хора, които искаме като сме ви избрали и си плащаме данъците и респективно заплатите ви да се понапънете малко и поне да отговорите! Защото е ясно, че работата няма да я свършите! Аз съм доста търпелив , но и много упорит! Ще питам докато не чуя отговор! Дори не ме интересува какъв! Но ако нямате идеи за отговори мога да ви дам няколко: а: Няма пари!, б: Няма хора!, в: Има по-важни неща в държавата!…. До утре мога да ви измислям подобни тъпи оправдания, които милиони Българи, чуват ежедневно от различни държавни служители и институции! Истината е , че ако има добра воля и много желание Зоополицията ще е факт утре! Истина е също така, че ако някой не свършва нещо, то е защото или не иска , или не е компетентен да го свърши!”

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции