<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32299" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж обра къща и я подпали, след като бе пуснат от ареста

15 Октомври 2018
0 4005

Крадец отмъкнал инструменти от вила, заловен е от полицията, а след освобождаването му се върнал и подпалил сградата.

 

 

 

За този случай сигнализира журналистът Борислав Петров, който е станал жертва на наглия престъпник. Журналистът с много любов изградил малка дървена виличка в Искърското дефиле близо до Лакатник. Там на чист въздух сред природата почивали с жена му.

 

 

"На 23 септември забелязах липсата на инструментите, които всъщност не са толкова скъпи – около 150 – 200 лв. Първоначално реших да не се разправям, но впоследствие сметнах, че такива работи в държавата не могат да се случват. Пуснах жалба, защото е редно в тази държава нещата да се случват, както трябва. В полицията си свършиха работата и задържаха човека. След неговото освобождаване, моята къща беше подпалена. Хората от селото обаче се страхуват от този човек. Това не е първият му случай на престъпление. Мъжът е рецидивист за кражби", разказа Борислав Петров.

 

 

Срещу него имало още 2 дела, които били обединени с това на потърпевшия. Той лично разпитвал хората в селото за този човек. Когато споменавал името му те свеждали очи. Изпитват страх, разказва журналистът. Петров е абсолютно сигурен, че именно този човек е подпалил вилата му.

 

 

Според него наш ангажимент е да си търсим правата и да се борим с престъпността.

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции