<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46864" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж решава да открадне Bluetooth колона, за да избегне женитба с приятелката си (снимки)

21 Януари 2020
0 170

В повечето случаи, когато приятелката ви иска да се омъжи за вас, това е повод за радост. Не и за този мъж обаче, той толкова искаше да избегне приповдигнатото настроение, суетата и звука на сватбените камбани, че прибегна до крайното решение да открадне Bluetooth колона, пише Unilad.

 

 

Двойките четно преминават през трудни периоди. Понякога, за съжаление, се стига до раздяла и не всички взаимоотношения са предупределени да продължат завинаги, но това е естественият кръг на любовта.

 

 

Разбира се, ако вече не се чувствате щастливи и окрилени от близостта с половинката си, има нормален начин да го признаете. Това не включва съобщение или разговор по телефона, най-добре го направете лично. И ако все още не е станало достатъчно ясно, просто със сигурност, не стигайте до това да се налага да откраднете, за да разкарате гаджето.

 

 

""

 

 

Г-н Чен е бил задържан за кражба на Bluetooth колона на стойност 222 британски лири (около 510 лева) от студио за танци в град Шанхай, Китай.

 

 

Той извършил дребното престъпление на 8 януари, което довело до арестуването му още същия ден. Най-интересното от всичко е, че самопризнанието му истински успяло да развесели разследващите полицаи, а вече е и повод за всякакви коментари в мрежата.

 

 

""

 

 

На въпроса "Защо е откраднал?", г-н Чен признал:

"Защото приятелка ми вече иска сватба, но аз не желая да се омъжа за нея. Знаех, че ще ме хванете, но не вярвах, че ще е толкова бързо."

 

 

ИМАМ СЛУЧАЙНО ОТКРИ, ЧЕ "СЪПРУГАТА" МУ ВСЪЩНОСТ Е МЪЖ (СНИМКИ)

 

 

Въпросът, който си задават повечето хора е "защо е решил да открадне точно bluetooth колона, а не е избрал нещо по-голямо, щом толкова е искал да се спаси от сключването на брак?"

 

 

""

 

 

Според местните власти, г-н Чен е избрал да открадне предмет с ниска стойност, за да не натовари притежателя с голяма загуба.Надявал се е, че след кражбата, когато го хванат, приятелката му ще бъде толкова разочарована от случката, че сама ще реши да се раздели с него. 

 

 

КУРИОЗНА ПОКАНА ЗА СВАТБА: НОСЕТЕ СИ СТОЛ И САНДВИЧ, АКО НЕ ПОТВЪРДИТЕ НАВРЕМЕ (СНИМКА)

 

 

Чен със сигурност няма да остане дълго в ареста, но дали планът му е проработил? А може би приятелката му си пада по лоши момчета…

 

 

Източник: Unilad.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции