<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39918" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 3-годишно дет...

Мъж се оказа единственият пътник в самолет с 68 места (видео)

14 Август 2019
0 2379

Режисьорът Винсент Пеонве се оказа истински късметлия, след като се оказа, че е единственият пътник в полет до Солт Лейк Сити, САЩ и усети какво е да се возиш като в частен самолет, пише LADBible.

 

 

Целият екипаж на самолета, включително и пилотите го поздравили и направили пътуването му наистина специално.

 

 

""

 

 

Винсент решил да вземе билет за по-късния полет, за да може да остане по-дълго време в Аспен. Докато чакал да отворят гейта и да се качи в самолета, той чул по високоговорителя:  "Предстои излитане на полет до Солт Лейк Сити. Моля единственият пътник за този полет да се качи на борда."

 

 

След това „специалният пътник“ бил ескортиран през пистата до самолета, а членовете на екипажа качили допълнителен багаж за повече тежест в празния самолет.  

 

 

""

 

 

Преди самолетът да отлети, Винсент бил поздравен лично от стюардесата и получил от нея инструкции за безопасност.  

 

 

"Добър вечер, Винсент и добре дошли на борда. С нетърпение очакваме да се погрижим за Вас днес. Ако имате нужда от помощ, с удоволствие ще Ви служим", казала стюардесата.

 

 

""

 

 

Малко преди самолетът да излети, пътникът имал възможност да се срещне и да разговаря и с пилотите. „Това е твоят частен самолет“, поздравил го капитанът на полета.

 

 

Винсент се возил в самолета, а всички 68 седалки зад него били празни. Специалното пътуване е струвало повече от 30 000 долара на американската авиокомпания. 

 

През 2018 г. само 84% от местата в самолетите на вътрешните полети в САЩ са заети.

 

 

 

Източник: LADBible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции