<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42877" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Италиански д...

Мъж се опита да неутрализира терориста от "Лондон Бридж" с рог от нарвал (видео и снимки)

30 Ноември 2019
0 18006

Служител в Риболовната зала в северната част на "Лондон бридж" се превърна в герой след като се опита да неутрализира терориста-касапин, убил двама души и ранил тежко други трима, при атака с нож вчера, пише Daily Mail

 

 

""

 

В медиите бяха разпространени кадри от терористичната атака, на които се вижда как шестима мъже се опитват да неутралиизрат 28-годишния Усман Кан с тояги, пожарогасители и всякакви подръчни предмети. 

 

 

""

 

Служителят в кухнята на Риболовната зала грабнал от стената окачения рог от кит нарвал и се втурнал да помага в обезоръжаването на терориста. Мъжът, идентифициран като Лукас, опитал да удари нападателя. Въпреки, че нападателят го намушкал в ръката с нож, смелият работник продължавал да се бори и да го налага с 5-метровия рог. 

 

 

""

 

 

28-годишният Усман Хан е бивш затворник и е осъждан за тероризъм. Той бил освободен от затвора преди една година предсрочно от 16-годишната си ефективна присъда под пробация. След освобождаването от затвора Усман Кан уж бил следен с електронна гривна от службите за сигурност. 

 

 

""

 

 

Кресида Дик от полицията в Лондон обясни, че нападението е започнало в Риболовната зала в северната част на моста, където се провеждало събитие. Властите на Острова определиха нападението като терористичен акт. Малко по-късно от Ислямска държава поеха отговорност за атентата, въпреки че засега няма доказателства, че имат някаква връзка с трагичния инцидент в Лондон.

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции