<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38042" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж със 100% инвалидност влиза в затвора, самолекувал се с марихуана (снимки)

08 Юни 2019
0 3949

3 месеца в затвора лежи мъж със 100% инвалидност, който се лекувал с марихуана, реши Бургаският районен съд, пише Novini.bg.

 

 

""

 

 

Васил Тончовски пострадал при катастрофа преди години. В тежко здравословно състояние, той е намерил начин да се лекува – с масло от марихуана. Така при проверка у него са намерени 55 грама марихуана. Васил твърди, че я използва за медицинска цел, не за търговия, но въпреки това започва дело.

 

 

""

 

 

"След катастрофата пиех около 2 шепи лекарства и 2-3 години след това, когато открих вече маслото от марихуана, изхвърлих всички лекарства. Започнах да се чувствам по-добре и последните 5 години се чувствам прекрасно'', заяви Тончовски. Той обясни, че е имал болки в моментите, когато не е употребявал масло от марихуана.

 

 

19 МЕСЕЦА АРЕСТ ЗА 14 ГРАМА МАРИХУАНА

 

 

"Най-много месец съм издържал без маслото и се връщам пак към болкоуспокояващите'', разказва Васил. По думите му решението на Бургаския районен съд не е справедливо.

 

 

БАБИ ПРОБВАТ МАРИХУАНА ЗА ПРЪВ ПЪТ В ТЕЛЕВИЗИОННО ШОУ (ВИДЕО)

 

 

"Нямам място в затвора. Искам да се лекувам. Ако ми добавят там нужното масло, нека да ме вкарат'', каза още той. Адвокатът на Васил Тончовски Радослав Николов ще обжалва тази присъда.

 

 

""

 

 

С КОЛКО ЩЕ ВИ ГЛОБЯТ, АКО ВИ ХВАНАТ С 1 ЦИГАРА МАРИХУАНА?

 

 

,,Касае се за маловажен случай според нас, за който законодателят е предвидил глоба, а не стандартната ал. 3, по която беше осъден – за държане на наркотици'', каза Николов.

 

 

Източник: Novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции