<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17407" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най – големите детски гафове в ефира

27 Март 2015
0 15201

 

Кое е най голямото богатство на света? Децата, разбира се! Тук спор няма. Кое е нещото, което може да те разсмее и трогне най-силно? Пак са те, децата.  Ние от "Господари на ефира" ще им посветим  тези редове, те са толкова сладки когато грешат. 

Започваме с меката на детските грешчици, а именно предаването с водещ Бате Енчо. Искрено ще се забавлявате с отговорите на това дете, пък и ще разберете къде живеят пъпките и кой е най-тъпият шеф. 

 

 

""

 

Където има детско присъствие, не може да се разчита на сценарий, защото всичко се обръща в последния момент. Така става много пъти, децата взимат властта и ефира

 

""

 

 

Децата ще се помъчат да разгадаят породата на животинчето от предаването. Но просто ще успеят, но и ще го възпеят в песен. И преди бате Енчо да е питал нещо децата, ще се появи и вечният водещ на де що има предавания – Къци Вапцаров.

 

""

 

 

Всяко дете има желана професия, някои деца искат да са пожарникари, други лекари, но къде е уловката във въпроса на бате Енчо? Еми в обяснението на работата. Сега всички деца ще искат да станат хирурзи.   

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции