<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17118" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-добрите футболни гафове

23 Февруари 2015
0 4678

 

Почти всяко дете иска да бъде футболист. Това е спортът, който вълнува малки и големи. Признайте си, че и вие го харесвате. Не е случаен фактът, че световните първенства по футбол събират най-много фенове, а футболистите са любимците в спорта.

Ние също сме съгласни, до една степен, защото помним някои големи, футболни престъпления. Изреждаме ги в тази, иначе толкова симпатична статия!

Анонсът към това видео е труден, защото видяното е способно да разклати и най-големите футболни фенове. Първо се притеснихме, после смяхме, а накрая решихме, че това е достойно начало. Все пак ще говорим за гафове!

 

""

 

 

Нека освежим малко играта, нужно ни е след толкова страсти. Отиваме на един футболен мач, но ви препоръчваме да си вземете поне плавници, за да не потънете на терена. Като гледаме, колко е кротка публиката по време на дъждовното дерби, препоръчваме да бъде направена душ систена на скамейките.   Разбира се, че сме сериозни, иначе пада една веселба…

 

""

 

 

Кое му е най-хубавото на футбола? Според едни интересните правили, според други динамиката и отборната игра. Но ако питате самите футболисти, особено българските, ще ви отговорят, че това са фенките. Вижте две "големи", футболни момичета! 

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции