<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17124" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-доброто от предаванията, които изчезнаха от ефира

24 Февруари 2015
0 16645

 

Нашето предаване има огромен архив от видеа, заключен между забавлението и сериозните репортажи. Имаме много събрани гафове от предавания, които вече не съществуват, но си заслужава да бъдат видени отново. Те са голяма част от историята на телевизията в България и ако Журналистическият факултет реши да направи нов учебник, нека гледа това.

 

Започваме с една от любимките в телевизионния ефир Миглена Ангелова. Тя беше водеща на социално предаване, което даде много на ефира. Питаме се, защо изчезна от екрана? Заради водещата, заради продуцента…? Ние смятаме, че е точно заради  тези мили, малки гафове.

 

""

 

 

Оставаме в ефира на БТВ при красивата водеща на "Огледала" Радост. След като изгледате това видео ще разберете, защо вече няма "Огледала". А беше толкова мила и чаровна, една истинска принцеса на екрана, но с малко странен подход към задаването на въпроси.

 

""

 

 

Стига сме гледали какво правят жените водещи на предавания, нека видим как се справят мъжете пред камера. Иван Гарелов е чудесен пример за отличен водещ, виждали сме го и в сериозни предавания, и в забавни. Според нас се справяше блестящо, но защо вече не е на екран?

 

""

 

 

Много хора гледаха предаването на Мартин Карбовски, заради интересните и нестандартни гости, а темите… о, те са нещо нечувано. За една нечувана тема ще стане въпрос в това видео. Горкият Мартин Карбовски, с какви хора се събираше.  Поне сега ще си почине!

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции