<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17535" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-доброто от репортажите на Боби Ваклинов

08 Април 2015
0 7176

 

Не може да не сте чували някой да казва, че когато "Господари на ефира" се захванат с проблем, то той се решава! Това е в следствие на неуморната работа на целия екип и най-вече на неуморните ни репортери. Лицата на репортерския екип са иначе толкова симпатичните Боби и Влади.  Затова тези редове са посветени на тях. Това са едни от най-добрите им моменти с микрофон в ръка!

 

 

Захване ли се Боби с някой проблем няма как да не се реши. Той гони до дупка. Никой не е избягал от него – Повелителя на скункса.

Боби твърди, че никога не оставя днешната работа за утре, а … за вдругиден. Това обаче не важи за репортажите му (в случай, че продуцента чете това). За доказателство започваме с един от най-добрите му репортажи. Ето как се гони до дупка!

 

""

 

 

Бумът на този месец, за който голяма заслуга има Боби, е заловената схема за продажби на фалшиви дипломи. Боби гони младата "академичка" до край. Това не e финалът на разследването му. Ще следим с интерес развитието. 

 

""

 

 

Нещото, което може да ядоса Ваклинов е издевателството над животни. Веднага след като разберем за насилие над животни, той тръгва, за да помогне! Вижте го!

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни