<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22459" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Страстни фен...

Най-забавното от Европейското във Фарс дьо Франс

28 Юни 2016
0 9107

Фарс дьо Франс започва със снощната загуба на Англия срещу Исландия с 1:2, в която коментаторът на Нова Георги Благоев още в началото на мача влезе в нашата рубрика Лош пророк. Още в четвъртата минута капитанът на Англия Уейн Рууни реализира дузпа за своя отбор, но ето какво каза Благоев непосредствено преди Рууни да я изпълни: "Ранен гол би освободил англичаните от напрежението."

 

Англичаните така се освободиха от напрежението, че направо спря да им пука и набързо пуснаха два гола, с които исландците директно им показаха… брекзита. Накрая имаше думата култовият исландски коментатор. 

 

Връщаме се и към съботния ден и първия осминафинал между отборите на Швейцария и Полша. Гледаме едно нарушение на Фабиан Шер, с което достойно заема място в нашата рубрика Златното ренде. Шер буквално вдигна във въздуха капитана на поляците Левандовски, който може да кандидатства за това да бъде първия футболист. излетял в Космоса.

 

Гледаме и какви ги вършат пратениците на Канал 3 във Франция – Кирил Лулев и Боян Денчев. Те правят невъзможното – намират във Франция български фен.

 

Завършваме Фарс дьо Франс с порчето оракул на БНТ – Апа. Осем години по-късно БНТ влизат в крак с тенденциите.

 

Вижте още:

 

ФАРС ДЬО ФРАНС: ЛЮБОВНАТА ВЪЛНА НА ЕВРО 2016 

 

ФАРС ДЬО ФРАНС: НАЙ-ДОБРОТО ОТ ГРУПОВАТА ФАЗА НА ЕВРО 2016

 

ОТИВАМЕ НА ЕВРОПЕЙСКО, КОГАТО ТРИЗНАЧКИТЕ СПЕЧЕЛЯТ СТАНИ БОГАТ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции