<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18975" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагла кражба ...

Най-лесният начин за справяне с дупките е да ги циментират хората

18 Септември 2015
0 5668

Скъпи приятели, един човек от Ловеч е напът да намери решение на проблема с дупките по българските пътища. Най-лесният начин за справяне с тях май е да ги асфалтират или циментират хората, вместо да се чака държавата. 

 

"Всеки ден ми се налага, а и не само на мен, да минавам по път, който е в ужасно състояние. Не, няма дупки, има кратери! Улицата е в безобразно състояние и всеки ден на мен и на други жители на града ни се налага да си трошим колите. Пътят излиза на главен път Ловеч – Плевен! Всеки ден хората от близкото село Горан минават по тази имитация на път. Е, улицата на "уважавания" ни кмет е асфалтирана, така че явно другите улици (а те хич не са малко!) трябва ние да си ги асфалтираме/циментираме! Прилагам снимки, на които се вижда как гражданин на Ловеч със собствени средства циментира дупките. Срам и позор за Община Ловеч!" 

 

Това пише до Господари на ефира недоволен гражданин. Ако и вие желаете да споделите с нас ваши снимки и видеа с нередности, молим ви да използвайте формата Подай сигнал на нашия сайт.

 

БЕЗ КООРДИНАЦИЯ: ЕДНИТЕ АСФАЛТИРАТ, ДРУГИТЕ РАЗКОПАВАТ

 

МОГАТ ЛИ ДА СЕ ДВИЖАТ СВОБОДНО В СОФИЯ МАЙКИТЕ С ДЕТСКИ КОЛИЧКИ?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции