<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господарите ...

Най-после започва ремонт на АМ “Тракия” между Чирпан и Стара Загора (видео)

05 Октомври 2020
0 708

Днес стартира ремонтът на първите 12 км от автомагистрала „Тракия“ в платното за Бургас от общо 52 км, които ще бъдат обновени поетапно, предаде bTV.

Участъкът, който ще се ремонтира, е от 156-и км след пътен възел „Белозем“ до 168- и км преди пътен възел „Оризово“.

По магистрала “Тракия” с 90 км/ч (видео)

По време на строителните дейности трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София, като скоростта на движение ще е до 70 км/ч.

Работата стартира с поставяне на необходимата сигнализация и пътни знаци за въвеждане на временната организация на движение в 12-километровия участък, за да може от утре на обекта да започне същинската строителна дейност.

Заради ремонтните работи ще бъде затворена връзката на пътен възел „Плодовитово“ от АМ „Тракия“ в платното за Бургас към третокласния път Оризово – Плодовитово – Първомай. Пътуващите за Първомай могат да слязат от магистрала „Тракия“ при Чирпан и да се върнат обратно към Плодовитово и Първомай по второкласния път.

Дейностите в 12-километровата отсечка включват цялостна подмяна на асфалтовата настилка, подобряване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

Предвижда се ремонтът да приключи в края на октомври – началото на ноември.

Източник и видео: bTV

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции